-->

29.12.2017

Exteme-, boss girl- ja adventurevuosi


2017 oli mulle tapahtumarikkaimpia vuosia ehkä koskaan! Kiikkutuoleja tuskin on enää kun olen vanha, tai jos on, en ajatellut olla sellainen rouva joka siinä menneitä muistelee. Kaukana tulevaisuuden seikkailuissa tätä vuotta voin kuitenkin muistella jossakin määrin käänteen tekevänä ja ennen kaikkea onnistuneena. 

Tärkein voimavara elämässä on toki listan eka eli ystävät ja läheiset. Moni mulle läheisimmistä ystävistä asuu ulkomailla tai kaukana muualla, ja olen iloinen heidän jokaisen puolesta. Kun he käy Helsingissä niin täytyy vaan onnistua järjestämään aikaa ja, onneksi, ollaan siinä onnistuttu tänäkin vuonna. Ilman ihmisiä ympärillä oon kuitenkin yksinäinen ja oon tajunnut, että sosialisoituminen tuo niin paljon onnea elämään. Mulla on ollut ilo tutustua myös moniin uusiin ihmisiin, kuten meidän keväisellä laskureissulla Norjassa! Tapasin myös ekan kerran toisen bloggaajan ruudun takaa, nimittäin ihanan Saran jonka kanssa kuvailtiin parikin kertaa. Töiden parissa oon saanut mun ympärille mielettömän taitavia ja ihania ihmisiä.


Vuosi oli melkoinen urakehityksen vuosi ja olen kyllä itsestäni ylpeä - niin saa ja pitääkin jokaisen olla. Vuosi oli kiireinen, mutta onneksi mulla oli ilo ja kunnia saada työskennellä ihanissa porukoissa ja nauttien työstä. Siisteintä oli varmasti aloittaa ensimmäisessä omaa koulutusta vastaavassa työssä. Näiden päivätöiden lisäksi tein korumyyjän töitä ensimmäiset puoli vuotta ja sen jälkeen järjestökentällä viestintähommia niin, että mut lopulta palkittiin ansiokkaasta työstä yhdessä pestissä loppuvuodesta. Mun moninaisilla hommilla oon todistanut ainakin itselleni, että tietty koulutus ei rajaa elämää tiettyyn muottiin eikä ainakaan tylsäksi.

Treenikesä oli yksi mun ideoista joita tein koska voin, ja jonka lopputulos oli yksi asettamistani tavoitteista. Treenasin koko kesän kovaa lähes päivittäin ja se kehitys minkä pystyin saamaan oli mieletöntä. Kun päättää tehdä jotakin ja siinä onnistuu, on se aina mieletöntä. Vaihtelevuus tekee urheilusta siistiä ja tässäkin suhteessa se mielenkiinto siten säilyy. Mun vuosi oli urheilun saralla extreme-urheilun luvattua aikaa. Paitsi puolen vuotta kestäneen extremejuoksutreenikauden Tough Vikingiin huipentuen, pääsin testaamaan muun muassa kiipeilyä, köysiseikkailua, melontaa ja moottorikelkkailua. (Joista muuten jälkimmäisen nostaisin varmaan vähintäänkin tämän vuoden siisteimmäksi kokemukseksi...)


Matkustamisesta puhuttaessa sanon aina haluavani käydä siellä ja täällä, lähtökohtaisesti kaikkialla. Siksipä reissu kuin reissu - oli se sitten Norjan vuoristoon tai teknologiamessuille Saksaan on mahdollisuus. Tämä messumatkahan sujuikin sivistyneesti ensimmäiset pari päivää, ja kun niiden jälkeen tajuttiin Oktoberfestien olevan samaan aikaan käynnissä etelä-Saksassa oli yksi matkustamisen must-kokemuksista checkattu pian. Maailma on kyllä ihana paikka ja yksi vuoden kohokohdista kruunasi vuoden. Kaikki ihanuus kun toki tiivistyy napa-alueille niin Lapin lumossa lomailu ei voinut olla kuin parasta.


Muita tämän vuoden nostamisen arvoisia olisivat varmaan kevään insinööriopiskelijapäivät, sitä seurannut kolmen viikon vappu, rauhallinen Hangossa vietetty juhannus, Kaljaasit x2 (alla oleva kuva, meidän se the risteily siis), muutto, uusi auto ja siistien opiskelijatapahtumien järjestäminen. Kun vuodessa on mahdollista tehdä näin paljon asioita, alan hiljalleen uskoa, että voin ehkä kokea kaiken mistä haaveilen. Elämä aikaa tehdä mitä haluan - jes!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti