-->

4.12.2017

Joulu LapissaOi joulukuu! Tänä jouluna vietän mahdollisesti parasta joulua ikinä. En ehkä sinänsä ole mikään suurin joulupyhien fani - rakastan kyllä joulun aikaa mutta itse joulu menee siinä sivussa. Nyt kuitenkin matkustetaan Lappiin Ylläkselle viikoksi ja joulun viettoon yhdistyy lomailua, extreme-urheilua ja oikeasti lunta ja pakkasta.

Joulun läheneminen on alkanut näkyä mun arjessa, nimittäin (edellisessä postauksessa mainittujen lukuisten pikkujoulujen lisäksi) mun hommat on alkaneet oikeasti saamaan päätöstään. Projektit loppuu jouluun tai ainakin keskeytyy hyväksi toviksi ja mulla on vihdoin aikaa tehdä jotakin muuta kuin töitä - oi onnea!

Marraskuun lopulla myös tosiaan muutin, ja sain kaivaa joulukoristeet kätköistään luomaan ihanaa tunnelmaa synkkiin päiviin. Mun täytyykin tässä joku päivä yrittää vähän kuvailla juttuja ja ehkä kirjoittaa muutama muukin jouluaiheinen postaus. Tämän loppuvuoden kruunaisi, jos saataisiin vielä tänne eteläänkin lunta... muuten alkaa olla aika hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti