-->

26.12.2017

Terveisiä talven ihmemaasta


Terveisiä Lapista! Saavuttiin tänne Ylläkselle aatonaaton iltana ja vietettiin joulua rauhallisissa merkeissä ja perinteisesti toki hyvän ruoan parissa. Toivoin tältä Lapin joululta lumen ja pakkasen lisäksi pakotietä perinteisestä kaavoihin kangistuneesta joulusta ja oikein hyvin tämä on odotuksia vastannutkin. Joulun pyhät oon lähinnä lukenut ja ulkoillut. Rakastan talvea sekä lähes kaikkia talvilajeja ja oon testannut lumikenkäilyä, potkukelkkailua (laskettiin mun veljen kanssa kilpaa mäkeä alas, haha!) ja päässyt parina päivänä jo Ylläksen rinteisiin - vihdoin laskukauden korkkaus! Täällä mennään aika kovilla pakkasilla, sillä kylässä on pääsy alle 20, hrrr... kuitenkin tunturissa on huomattavasti leudompaa.

Tästä pohjoisesta ja lomasta pitää ottaa kaikki irti ja koska musta parhaat kokemukset saa kun uskaltaa toimia, lupauduin huomenna paikallisen moottorikelkkailijan kanssa ilta-ajelulle! Kävin tänään laskemassa myös Maailmancup-rinteen, joka oli yksi uusi kokemus sarjassaan. Katsotaan mitä tämä viikko vielä tuo tullessaan, vasta puolivälissä kun mennään.

Lappi kyllä hurmaa ihanuudellaan. Mun haave todella pitkän ajan takaa oli muuttaa tänne eräopaskouluun; mun suunnitelmissa oli yhdistää mun moottoriurheilu-, ratsastus-, erävaellus- ja laskettelutausta. Urahaaveet muuttui vuosien saatossa ja yhdessä vaiheessa halusin perustaa tänne muita bisneksiä. Vaikka nykyään mulla on kova palo keski-Eurooppaan, täällä ollessa oon taas alkanut miettiä minkälaisen uran saisi keskellä erämaata luotua, haha... viikko näyttää mitä tapahtuu nyt ja aika mitä tulevaisuudessa.

Ihania joulun välipäiviä! Toivottavasti joulu oli onnistunut ja mahdollinen töihin paluu sujuu rennoin mielin. Jos loma jatkuu - nauttikaa siitäkin kuin minä täällä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti