-->

27.1.2018

Hymyn voima

Mulla on ollut ihan hirveä viimeinen viikko - musta tuntui kun kaikki joka vaan voi mennä pieleen on mennyt pieleen. Nyt kuitenkin suurimmat asiat saatiin kuntoon ja haluan kääntää ajatukset pikaisesti pois negatiivisesta. Paras lääke huonoon fiilikseen on hymyillä ja miettiä positiivisia juttuja.

Mä olen aina ollut melko peruspositiivinen luonne, mutta nuorempana kuljin paljon enemmän sellainen resting bitch-ilme kasvoilla ja valitin jos asiat ei sujuneet juuri mun mieleni mukaan. Haha, teen tätä vieläkin kun nälkäkiukku yllättää, mutta muutoin pidän itseäni kyllä aika aurinkoisena tyyppinä. Mun yksi salainen suosikkiharrastus on kulkea hymyillen kaupungille ja katsoa vastaan tulevia ihmisiä silmiin. Monesti jos matkustan esimerkiksi junalla, saatan oikein yrittää kiinnittää tuimina puhelimiaan tuijottavien ihmisten huomion hymyilemällä heille nätisti. (Onko muilla yhtä outoja tapoja, haha!)

Olin tässä yhtenä iltapäivänä taas hoitamassa asioita kaupungilla. Aurinko paistoi ja mulla oli kaikin puolin hyvä fiilis joten hymyilin ja kiinnitin ympärillä oleviini asioihin huomiota. Saatoin esimerkiksi hymyillä erityisen isosti henkilölle, jonka asu oli musta upea ja oli ihanaa huomata, kuinka moni vastaan tullut henkilö hymyili takaisin. Ja oi että, miten siitä hymystä tulee niin hyvä fiilis. Ihmiset näyttää kauniilta ja koko ympäröivä maailma tuntuu hitusen paremmalta paikalta, kun ihmiset antavat itsestään positiivisen kuvan.

Mun mielestä hymy ja sellainen positiivisuus kulkevat käsi kädessä. Kun ajattelen positiivisesti hymyilen herkemmin, mutta jostakin syystä hymyileminen auttaa myös näkemään sen ympäristön aavistuksen kivemmassa valossa. Ootteko te huomanneet tai pohtineen tällaisiä asioita koskaan ja hymyilettekö kaupungilla?

3 kommenttia:

 1. "Mun mielestä hymy ja sellainen positiivisuus kulkevat käsi kädessä. Kun ajattelen positiivisesti hymyilen herkemmin, mutta jostakin syystä hymyileminen auttaa myös näkemään sen ympäristön aavistuksen kivemmassa valossa. Ootteko te huomanneet tai pohtineen tällaisiä asioita koskaan ja hymyilettekö kaupungilla?" Voisi olla sanat mun suusta. Oon täysin samaa mieltä ja yritän hymyilä paljon. Muutenkin hymyilevät ihmiset jäävät yleensä mieleen ja jotenkin itsellekin tulee heistä hyvä olo. Minusta on ihanaa, että hymy voi tarttua, joten eikun hymyilemään! :)

  Tosi kiva kirjoitus, sai hymyn huulilleni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten nousi jälleen hymy huulille postauksen teemaan sopien, kun siun kommenttia luin! Hymyilevistä ihmisistä tosiaan tulee itselle hyvä olo - hymyillään paljon :)

   Poista
 2. Mä oon kans aina pyrkinyt olemaan positiivinen, ja löytämään aina ne positiiviset puolet asiasta kuin asiasta :) Tosi moneen kohtaan pystyi tässä postauksessa samaistumaan! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista