-->

2.1.2018

Lapin taikaa

Minä, sisällöntuottamisen puoliammattilainen kuvaan lomamatkan pelkällä puhelimella... Noh, sille saattoi olla syynsä, sillä Lapin -20 asteen pakkaset ja lumituisku ei olleet otollisia paljaalle järkkärille. Kylmän pystyi kyllä tehokkaasti eristämään itseltään oikealla pukeutumisella ja miinuasteet ei mun menoa estäneet! Aktiivilomat pienellä extremellä on parasta mitä tiedän ja Lapin lomaan kuului kolme rinnepäivää, lumikenkäilyn testailua, vierailu paikallisessa luontokeskuksessa (joka innoitti mua suunnittelemaan uusia reissuja) ja moottorikelkkailua. Vitsit, tästä vikasta kerronkin vähän lisää: Paikallinen moottorikelkkailija vei mut ehkä elämäni siisteimmille treffeille kelkkailemaan ja pääsin muistelemaan motocross-aikojen ajotaitoja siellä tunturissa kiitäessä.(Kuulemma näki, että jotain on ajettu ja kauan - jes, taitoja jäljellä!) Maailman siisteintä oli yöllisessä tunturissa täydellinen rauha, se kaikki valoisuus minkä lumi, kuu ja tähdet saa aikaan sekä upeat revontulet. Onnistuin tällä reissulla lähemmäs 30 asteen pakkasessa palelluttamaan nenäni ihan huolella mutta se oli sen arvoista.

Urheilun lisäksi käytiin tutustumassa Snow Village-nimiseen lumi- ja jäätaidekompleksiin joka oli kuin valtava lumilinna ja toimii samalla hotellina. Se rakennetaan vuosittain uudestaan ja tämän vuoden linnan teemana oli Game of Thrones, jonka hahmoja oli esimerkiksi kaiverrettuna "huoneiden" seinille. Siisti kokemus kertakaikkiaan!

Keskityin mun lomalla täydelliseen rentoutumiseen, söin hyvin ja luin paljon kirjoja. Mulla oli hyvin myös aikaa pohdiskella sekä mennyttä- että tulevaa vuotta ja yhden päätöksen tein ihan vain Lapin innoittamana: aijon lopettaa vapaa-ajanvieton sohvalla ja seikkailla paljon enemmän tästä lähtien. Matkustamiseen ei tosiaan aina tarvitse viikon lomaa ja kokemuksia voi hankkia kotiseudulta arki-iltoinakin. Ja vitsti mä matkustan kyllä Lappiinkin tästä lähtien useammin, oon rakastanut sitä paikkaa jo ennen kuin koskaan olin edes käynyt ja tunne syvenee jatkuvasti!

Taianomaista alkuvuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti