-->

7.1.2018

Uusi vuosi uudet #lifegoalit


Oon ylpeä itsestäni uudenvuodenlupausten toteuttamisessa! Monella ne ei toimi, mutta mä olen jo monta vuotta peräkkäin asettanut itselleni muutaman elämässä tavoiteltavan uudistuksen ja onnistunut niiden toteuttamisessa todella hienosti. Lupausten, tai paremminkin tavoitteiden tulisi varmaan olla tarpeeksi realistisia (ei siis liikaa nykytilannetta järisyttäviä) ja niiden juurisyyt, eli syyt miksi niiden halutaan toteutuvan, selkeästi itselle määritettynä jotta onnistuminen tapahtuu.

Viime vuonna tavoittelin Cokis Zeron juomisen lopettamista (check) ja kovaa treenitahtia (check), sitä ennen Instagramin aktiivikäyttöä (check). Nyt on taas aika asettaa uudet tavoitteet, koska mun mielestä elämässä kehittyminen on avainasemassa arjen mielekkyyden kanssa. Haha, mun insinöörin työ jatkuvan parantamisen parissa on ehkä sattumaa, mutta osuu mulle just eikä melkein!

1. Kesällä onnistuin hyvin monipuolisessa ja aktiivisessa treenirytmissä ja kokeilin vaikka mitä hauskaa. Mun Tough Viking -kisojen jälkeen syksyn koleiden kelien saapuessa into kuitenkin harmittavasti lopahti ja nyt aijon hankkia sen takaisin! Monipuolista treeniä siis alkuvuodesta alkaen ja täysin uudet haasteet ensi vuoden heinäkuussa... Ja venyttelyhän kuuluu tähän!

2. Oon suoriutunut mun koulun melkein loppuun. Mulla on mielettömiä kokemuksia opiskeluajalta monesta hommasta, ja siisteimmät on luultavasti vasta luvassa. Kuitenkin nyt viimeisiin kursseihin aijon todella panostaa loppukirin arvoisesti, jotta voin olla itseeni tyytyväinen.

3. Luovuin Netflixistä jo lähes vuosi sitten. Haluan käyttää mun vapaa-ajan mielummin esimerkiksi lukemalla kirjoja. Sarjakoukussa en siis ole, mutta edelleen tulee vietettyä liikaa aikaa puhelimen ääressä... You Tube - lähes yhtä paha. Aijon totutella olemaan vilkuilematta puhelinta jatkuvalla syötöllä, sillä se vie ihan mielettömästi aikaa vaikkapa yhteensä viikon aikana.

4. Mielettömän kiireisen syksyn jälkeen oon tajunnut, että mun on opeteltava sanomaan ei. Kun tekee paljon, tulee uusia mahdollisuuksiakin paljon ja mä on mukana aina. Oon tehnyt niin paljon duunia, että kehitys huimaa päätä joten nyt, stop! Vapaa-ajalle on jäätävä paikkansa.

Pieniä juttuja, suuria vaikuttajia arkeen eli suurimpaan elämän ajanviejään. Innolla kohti uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Oon sun kanssa samaa mieltä siitä, että tavoitteiden tulisi olla realistisia! Mä oon monena vuonna ottanut liian kunnianhimoisia tavoitteita, mutta nykyään oon oppinut siihen, että ennemmin otan esimerkiksi pieniä välitavoitteita, jotka vievät sitten kohti sitä suurempaa tavoiteitta. :) Sulla on hyvän kuuloisia tavoitteita, ja tota kolmos kohtaa koitan itsekin toteuttaa. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian kunnianhimosia tavotteita on jotenkin helppoa asettaa ja sitten aina huomaa niiden olevankin saavuttamattomissa kin aika kuluu, totta! Välitavoitteet auttaa kyllä todellakin sitten isojen saavuttamisessa :)

      Poista