-->

22.2.2018

Seuraava kohde: Puola

Vitsit miten innoissani oon, nimittäin kova parin kuukauden työrupeama palkitaan ensi viikon lomalla ja tapani mukaan loman koittaessa lähdetään reissuun! Tällä kertaa suuntaan talvilomailemaan Puolaan sekä Slovakiaan. Tykkään matkoillani siitä, että voin yhdistää aktiivista tekemistä, paljon näkemistä ja kokemista ja mielellään useita paikkoja ja tää kaikki tulee toteutumaan myös nyt. Pääpaino meidän reissulla on laskettelussa; lasketaan Puolan Zakopanessa ja käydään yksi päivä Slovakian puolella. Luvassa on myös kylpylärentoilua ja yksi yö vietetään Krakovassa. 

Mulla on olemassa oma matkustamisen must-listani, jolla meinaan siis asioita ja paikkoja joita haluan kokea. Yksi tällainen asia on Auschwitzin keskitysleirillä vierailu, joka tulee nyt toteutumaan. Vaikka tää meidän tuleva vierailu karmii mua aidosti ja tulee olemaan varmasti yksi pysäyttävimpiä kokemuksia piitkään aikaan, odotan tätä todella paljon.

Yksi työpäivä, ja sitten mennään! Nyt tuskailen vielä pakkaamisen kanssa... miten se voikaan aina olla niin vaikeaa, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti