-->

13.3.2018

Alkuvuoden kolme kovinta

Tämä maaliskuinen tiistai ei sijoitu hyvien päivien listauksen kärkeen. Keli oli harmain pitkään aikaan, fiilis epäenerginen pitkään jatkuneen pienen flunssan seurauksena ja muutoinkin ei niin kiva. Peruin kaikki menoni ja oon työpäivän jälkeen keskittynyt sohvan nurkkaan. Ääh, näitä päiviä on joskus, mutta pyrin ajattelemaan aina niin, että seuraavan on pakko olla jo parempi!

Oon ennenkin kirjoittanut, kuinka pyrin joka päivä miettimään kolme asiaa, joista sillä hetkellä olen kiitollinen ja iloinen. Nyt päätin sysätä tylsät fiilikset sivuun ja palata tänne Eleganssin pariin pitkästä aikaa: Kolmen kivan noston kera, voilá!Mulla saattaa to do-listalla roikkua jopa pari vuotta jonkin isomman uuden vaatekappaleen hankinta; kuten talvikengät. Kun syksyllä poistin viimeisenkin matalan kenkäparin liian huonoon kuntoon kulumisen johdosta kaapista, oli mun pakko löytää uudet kengät ja vastoin kaikkia suunnitelmiani päädyin klassisiin Timberlandeihin. Mun Timberlandit tosin on niitä tavallisimpia sirompaa mallia, johon ihastuinkin. Eikä ole paljon korkoja näiden kenkien ostamisen jälkeen tehnyt muuten mieli pukeakaan, niin superhyvät nämä on kävellä. Haha, näin vanhetessa oppii arvostamaan näinkin arkisia asioita, kuin mukavat kengät.


Laskettelu, talviurheilu ja yleisesti ottaen oikea talvi on olleet parin kuukauden ajan parasta. Pari viime vuotta etelässä oli todella vähälumisia talvia ja nyt, kun lunta ja pakkasta on riittänyt niin oon kyllä nauttinut siitä! Laskupäiviä on kertynyt normaalia enemmän (seuraavaksi olisikin vuorossa suksien huollatus) ja oon käynyt muutamaankin otteeseen retkeilemässä Nuuksiossa nauttien talvisesta luonnosta. Yllä oleva kuva on tietenkin mun reissulta Puolasta - Suomesta ei ihan vastaavia maisemia löydä, mutta kaikella on paikkansa.

Oon lukenut nyt alkuvuodesta ihan todella paljon kirjoja. Mulla on ollut hieman enemmän vapaa-aikaa kun vaikka syksyllä, ja nyt kovien pakkasten paukkuessa on ollutkin ihana viettää niitä vapaahetkiä sen klassisen teekupin, viltin ja kanssa. Vahva suositus tuolle Alexander Stubbille, jos politiikka tai yhteiskunnalliset aiheet kiinnostaa edes vähän. Se on kirjoitettu todella mielenkiintoisesti ja se tempaisi mukaansa niin, että luin sen ihan ennätysnopeasti normaaliin verrattuna!

Mitkä kolme asiaa nostaisitte juuri nyt positiivisina esiin? Ne voi olla pieniäkin juttuja, mutta vitsit, huomenna paistaa ainakin aurinko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti